top of page

 

Vindmølle som i Danmark eller blandet energi som i Sverige ?

Vi leger med ilden.....

Danmark satser alle pengene på vindmøller - det sidste nye er hav vindmøller - Er det nu så smart ?

 

- hvor lang tid regner man det tager 4 eskadriler M.I.G. Kampfly fra Putins Rusland, at sønder bombe 200 vindmøller - ubeskyttet ude i Østersøen eller Vesterhavet ?

Hjælpes de af droner sendt fra atom ubåde - skønnes der ca. 20 minutter - og Danmarks infrastruktur er væk, ingen el og varme i millioner af husstande, der er heller ikke andet beredskab.

- ser man på Gasprom gas ledningerne i Østersøen - brød Europas energiforsyning totalt sammen og alt industri gik i stå - i dag få måneder efter er der reelt kaos også med fremtiden.

Får de penge under bordet af vindmølle producenterne - man skulle tro det - hvis det ikke lige var Danmark. Har Putin været ude med returkommision - man skulle tro det - for vi vælger ikke frit med med logisk variation ! 

Vi, Danmark skal og bør satse bredt, med lagring, sol, vind, jordvarme, bjergvarme, vand til luft, luft til luft osv - alle husstande burde have deres egen selvforsyning af sol, vind el.l. og flis, tørv, træ, gas og kul burde kunne stå for reserver - hvis noget gik galt. 

Kaos piloterne, enhedslisten , sf m.fl tager intet ansvar når de råber op om grøn energi - de råber bare.  Og efterhånden er ballet hos de borgerlige også godt i gang her i valgkampen 2022. 

Sverige har en betydelig vifta af muligheder, vand kraft, sol, vind, jordvarme, bjergvarme, flis, tørv og meget mere  - en kæmpe vifte af muligheder og man får gevinst ved at have solceller på sit eget tag, kan sælge energien til EON osv...  Sverige er rustet, men rammes naturligvis af Europas panik, når man ensidigt har købt gas hos Putin. En uforståelig skaldale. 

Indtil Putin invaderede Ukraine troede jeg 100 % på at vor naturgas var dansk, vi er jo blevet frivilligt tvunget til naturgas - væk fra el for blot 30 år siden, vi har lige fået nyt gasfyr for 8 år siden. 

Nu kobles vi - heldigvis - til fjernvarme fra flis fra Sverige - godt og stabilt - må vi håbe, for den danske energipolitik er kaos fra ende til anden. Det er ikke et nationalt anliggende, men et skatteobjekt - der - som Putin styren ned over befolkningen uden nødvendig frihed til at vælge mellem de mange energiformer. 

Solceller & grøn energi fra Augustenborg Gods

AYX ENERGY 

 

Augustenborg satser fremover på solceller i samarbejde med store aktører og aftagere af energi der er grøn, vedvarende og ren. 

- det chokerede da Putin pludselig viste at han kontrollerede Europas energi, el og varme  - hvordan kan tusindvis for kloge hoveder i store limousiner, der holder verdenskongresser, Greta Thunberg, miljøbevægelse, kommunister og venstreorienterede der har patent på klima - tage så meget fejl - det samme med eksperterne i tusindvis, der forsker, studerer, undersøger, rejser, holder kongresser og kloger sig overalt tage så enormt læsterligt fejl.

Vi tog derfor fat i over 3000 virksomheder med grøn fornybar energi, og fandt frem til solenergi. Her kunne vi gøre noget, her kunne vi investere - det vi nu formåede - vores jord til solceller.

Energi til hundrede tusindvis af hustande og industri - ikke forurenende i 40 år. Hertil kan udslidte solceller genanvendes 99 % - ikke som vindmøller der graves ned - eller nu skal de nok bare dumpes i Østersøen.

I dag arbejder vi med 1000 HA til solceller, og de eneste større problemer er at få tilladelser - for her sidder  tusindvis af kloge hoveder, fra verdenskongresser, Greta Thunberg, miljøbevægelse, kommunister og venstreorienterede nidkære embedsmænd der har patent på klima - de vil stoppe den energi vi vil kunne producere rent, billigt og uden forurening - man regner med behandlingstider på 4-8 år - for tilladelser - alt mens Putin bekæmper Ukraine, med vores gas-penge. 

Man kan løse problemerne på 1-2-3 år - men det vil man ikke, der er så mange hensyn der skal tages, for at opnå det kæmpe kaos vi er midt i. Man vil ikke lade det gå hurtigt - man vil vise magt - men vi er superoptimistiske. Vesten skal komme til fornuft - ikke blot tale, klage, frygte, advare, sagsbehandle, trække ud - vi skal handle - gøre noget - komme i gang....

 

Vi er klar og venter kun på tilladelser....   til 1000 HA solcellepark - grøn energi

Oksekød - forurener 13, 21 eller 34 x mere end kikærter.

Man skal huske : Køer gir mælk, yogurt, cafe latte, bøffer, læder til sko, møbler, remme, sundeste gødning til kikærter, korn og markens produkter. Vi har glæde at dem på marken med kalven, ost, parmesan, skyr, det har været vores husdyr i titusinder af år.

De omdanner grønt-græs til energi, noget vi ikke selv kan overhovedet -  

Fjern mælkeprodukter og erstat med kik-ærter i køleskabet.

Det blir hyggeligt. En cafe kikærtemælk - charmerende. 

Hop ud af kontorerne, væk fra Iphone og IT,  glem filosofier og begynd at dyrke fysisk jorden selv - reducer i stedet til at synes skal - kort sagt fej for din egen økologiske dør, og skift hjul på cykler, barnevogn og bildæk til kik ærte produkter - dæk er råolie produkt, fjern plastik, det er råolieprodukter, køb og dyrk dine grønsager lokalt.....plant tisindvis af træer, ikke et på 15 HA på Lolland, sammen med 900 andre - du skal plante, ikke undskylde med CO2 kompensationer og skrivebordsfilosofi - det her det er jo alvor ... og du er den absolut største forurener. Du kan gøre noget ved det, et kan køerne ikke.  

 

juni2006 162.JPG
Solar panel Farm8
bottom of page