WEEKEND - FERIEHUS - JAGTHUS UDLEJES
Konopiste plads til 8 personer er Augustenborgs gæste hus - der kan lejes til ferie og kortere jagtophold.
Idyl på Ängatorpet - over 500 vildtarter som nabo.

 

Ægte Skåne hus - stort og fuldt moderne helårshus til brug sommer og vinter - kun 140 km fra Danmark
JAGTHUS  "KONOPISTE"

Sverige er mere end bare jagt, det er skøn natur, fede biler på vejene, fiskeri, krebs, billig mad, grillaftener, bål og hygge..    

 

Det er fine muligheder for jagt eller fisketure i både søer og åer. Det er masser at se på og dejligt til lange ture med fred og ro.  - den ægte vare for folk med hang til den svenske idyl. 

Vi har altid et lille bål kørende om sommeren - gratis brænde i rimeligt omfang fra brændestakken - pas på i de tørre somre, og gå aldrig fra grillen eller bålet, hvis man vil en tur i vandet i de nærliggende søer.
Stedet for hele familien, ture, fred og ro, fisketure i Finjasøen på samme størrelse som Esrum sø - der er gedder og mange sandart... turistinformation på vejen - de har masser af brochurer med oplysninger, med de sidste nye seværdigheder. 

Er man til cowboys bør der laves en madkurv og køres en tur til "High Chaparel" eller besøg den lokale elgpark, Ikea-Älmhult - verdenshovedkvarteret for Ikea

Tættere på er Hässleholm men gode forretninger, 2 bagere eller kun 5 min Tyringe med butikker. 40 km er der til Chr. 4s

Kristiansstad - en skøn by med Åhus i nærheden - Skånes Dyrpark, Hovdala Slot, 2 Golfbaner - på 5 minutter eller 10 minutter, sid bare ude - huset ligger på en bakketop og generes ikke af myg - men af en blændende udsigt. Gå i vore skove, følg vor åer - spis bær eller en vildsvinesteg - vi har nok en i fryseren !Booking :
Augustenborg Gods A/S
Bybjergvej 15
3060 Espergærde danmark
tel.
0045-491396580045-49139658
0045-284596110045-28459611
tel. Sverige
0046 451500450046 45150045


szabad@jilas.dk 


ÄNGATORPET – VISSLEMYR
Som en af vore gæster skrev:

1 uge excl.   Varme 4500,-
3 dage excl. Varme 3500,- 

JAGT - DER ER MULIGHEDER HELE ÅRET !


Vi giver gerne en samlet pris og skræddersyr en turen...

Tag familie eller venner med plads til MINDST 8 personer.


JAGT MULIGHEDER KOMMER OVEN I PRISEN

AFHÆNGIG AF ØNSKE OG MULIGHEDER.


FRIT FISKERI I FINJASØEN ELLER LOKALE BÆKKE - LEJE AF BÅD EFTER AFTALE.


Ved bookning:
Kun indbetaling af lejebeløb garanterer reservation. Vi tillader os derfor at leje heus eller arealet ud til anden indtil beløbet indbetalt.

 Kristianstad Sparbank 8319 503 0918 766

AUGUSTENBORG Natur, Jagt & Vildt: elg, råvildt, svin, ræv, tjur, urfugl, snepper, hvid svensk hare samt diverse småvildt. Der er registreret 200 forskellige vildt arter i området, sporadisk dåvildt. Her er ro, her kommer ingen og forstyrer andet end vildtet og jægeren. Vildsvinebestanden er god og der er ikke farlige - kun når de er jagtet. 

GOLF
SKYRUP GOLFKLUB OG HÄSSLEHOLM GOLFKLUBBER LIGGER I KORT AFSTAND FRA KOMOPISTE - LÅN ET SÆT GOLFKØLLER AF OS - ELLER MADBRING NATURLIGVIS SELV.
MANGLER DU EN PARTNER - KAN DU SIKKERT OVERTALE FRUEN PÅ AUGUSTENBORG SOM LEDSAGER - HUN ER KYNDIG MED VEJLEDNING OM TRÆNERE SAMT ANDRE FACILITETER. 
GREENFEE 290,- PR. DAG.

ROLLS-ROYCE - BENTLEY TUR.
BESTIL EN SIGHTSEEING I GODSETS ROLLS-ROYVCE ELLER "FARFARS" BENTLEY I DET SMUKKE SKÅNSKE LANDSKAB - MIN. 4 TIMER KR. 1800,-


SKØN EJENDOM
LEJ EN ELLER 2 LEJLIGHEDER

LINDEHULT
Alsterbro - vej 125 ca 280 km fra Helsingborg.
Hovedbygningen på den historiske Lindehult kan lejes for en længere periode. Den består af to lejligheder med køkken og bad og 4 værelser (8) med meget plads, skøn have, køkkenhave om man ønsker det, 1 sal med balkon hertil lade, udhus, stald m.m. Huset har stået tomt i nogle år, men er i god stand, har p.t. oliefyr, men anden fyringsmulighed kan også komme på tale. Det kan bruges både helårs og som sommerbolig med en fantastisk beliggenhed, fine fiskemuligheder, heste, eller bare til afslapning i den skønne svenske - smålandske natur.
Vi søger nogle langtidslejere. Eventuel med forkøbsret og aftalen kan forhandles - for os er det vigtigt at få gode, ordentlige og stabile lejere, der vil behandle dette minigods som deres eget. Det er en perle i kulturhistorie.

1 lejlighed pr. md. 2.750,- DKK
2 lejligheder samlet 4.800,- DKK
Minimum leje 1 år og 20.000,- i depositum pr. lejemål.

Yderligere oplysninger    szabad@jilas.dk

 
 


 

BADNING - FISKERI - JAGT 

Brug et turistkort og turistinformationerne med oplysningerne om fiskeri - man skal have fiskekort - børn undtaget. Der er bådpladser og udlejning flere steder samt god information at hente mange steder. Vi har haft lidt fiskegrej stående men det forsvinder altid - så medbring selv eller køb i de velassorterede varehuse i Ljungby og Älmhult.

BADNING
Badning er iflg allemandsretten tilladt overalt i Sverige, men det er nu lettest at benytte badepladserne, de er med broer og strand, igen her er der sjove ture til forskellige pladser.
Pak madkurven og køleboksen med gode sager.

Mange steder er der grillpladser til en hyggelig dag eller aften - plads er der altid og og tit kan ungerne finde legekammerater ved søernes badepladser.

Husk lidt forberedelse med kaffe, saft og lidt godbidder til turen, så er dagen hjemme og medbring sololie og myggebalsam - dagene bliver lange og gode, og alt tager mere tid end man lige tror.

Der er så mange hyggelige og sjove grusveje overalt, det er som Danmark for 100 år siden - idyl med masser af muligheder.

 

En fisketur er altid lykken, tænk på forventningen og med stor gedde eller sandart.

GOLF
Overalt i Skåne og Småland er der golfbaner - de er billige i greenfee og ofte meget smukke plus fordelene ved ikke for overfyldte selv i sæsonen og weekends.
Tæt på og alligevel langt hjemmefra hos de venlige svenskere, der jo har absolut super trænere, hvis det skulle være nødvendigt.
Vi hjælper med diverse bookings af baner og trænere blot du siger til lidt i forvejen.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.01 | 03:40
LINKS -JAGT har modtaget 1
26.01 | 03:36
FOTO har modtaget 1
25.01 | 18:06
SKOV-TIL-SALG.DK har modtaget 2
21.01 | 08:37
URFUGLE & TJUR har modtaget 2
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE