HOLDER DU VILDSVIN
FODERPLADS TÆT PÅ GRANBEVOKSNING
3 TING ER VIGTIGE PÅ FODERPLADSEN
TJÆRE
FODER
SLIKSTENPLACER DIN FODERPLADS ET STILLE STED CENTRALT PÅ JAGTEN. 
TJÆRE PÅFØRES 2-3 TRÆER MED TRÆTJÆRE, DET SKAL VÆRE PÅ FYR ELLER GRAN FRA RODEN OP TIL CA 75 CM HØJDE. TJÆREN GØR DET UD FOR HARPIKS FRA ET NORMALT TRÆ, GRISENE GNIDER SIG OP AT TJÆREN FOR AT HOLDE UTØJ VÆK.

FODERTØNDEN KAN ENTEN VÆRE EN SPREDER HÆNGT OP I ET SOLIDT STATIV ELLER EN TØNDE MED SMÅ HULLER PÅ CA. 8-10 MM, HVOR MAJS OG BYG KOMMER UD AF - EFTERHÅNDEN SOM GRISENE STØDER TIL TØNDEN, DENNE FASTGØRES SOLIDT I JORDEN MED CA. 2,5 M LINE ELLER KÆDE.
MAJS ER BEDST MEN KAN KOMBINERES MED BYG 20 - 80 %

SLIKSTEN I PASSENDE AFSTAND FRA FODERPLADSEN BENYTTES OGSÅ - DETTE GAVNER DESUDEN SKOVENS HJORTEVILDT.

INGEN AF DE 3 TING BØR SVIGTES I VILDTPLEJEN. FODERET KAN SUPPLERES MED RODFRUGTER I VINTERMÅNEDERNE. FODERTØNDERNE MÅ ALDRIG GÅ TOM.
PÅ AGUSTENBORG-TYRINGE HAR VI PÅ ET AF VORE REVIRER 3 TØNDER DER BLIVER SPIST OP MED CA 80 KG FODER UGENTLIG. DE ER SULTNE, MEN VI HAR GODE JAGTRESULTATER. 

DET ER SIMPELTHEN EN FANTASTISK OPLEVELSE AT BESØGE SINE FODERPLADSER, PASSE SIN VILDSVINESTAMME, AFSKYDNING AF GRISE FOREGÅR DET MESTE AF ÅRET I SVERIGE, SO ER TOTALT FREDET, ORNER ER BEDST TIL SPEGEPØLSER OG FOR ET FLOT TROFÆ, MEN UDENFOR BRUNSTEN KAN DEN SPISES, RYGES OG SALTES. DET BEDSTE STYKKE VILDT ER EN GRIS PÅ 30-60 KG - ÅRSUNGER.  

PÅ AUGUSTENBORG GODS - HAR VI DEN GLÆDE AT KUNNE PRALE AT SVERIGES STØRSTE VILDSVIN SKUDT PÅ FRILAND 271 KG. ORNEN ER SKUDT PÅ VORT REVIR TÆT PÅ KALMAR, AF VORE JAGTLEJERE. RESULTAT AF INTENSIV VILDTPLEJE.
 
ALLE VORE REVIRER HAR VILDSVIN OG DER FODRES MED FORØGELSE AF SVINESTAMMEN SOM MÅL. EN ØGET VILDSVINEBESTAND SER IKKE UD TIL AT PÅVIRKE SKOVENES ØVRIGE BESTANDE AF HJORTEVILDT, OG PÅ FODERPLADSERNE KOMMER - ALT AFHÆNGIG AF REVIRET - ELG, DÅVILDT, RÅVILDT, MUFLON, GRÆVLING, KANINER OG HARER. FULGLENE ER LIGELEDES GLADE FOR FODERET.
 

GOD FORNØJELSE.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.11 | 16:26
GULD OG GRØNNE SKOVE har modtaget 2
15.07 | 15:32
FOTO har modtaget 1
21.06 | 10:08
FILM OM AUGUSTENBORG har modtaget 3
13.01 | 13:48
LINDEHULT BILLEDER har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE