Rådgivning ved køb/salg af svenske ejendomme
Til salg - Rådgivning
NETOP NU ER PRISERNE EXTREMT LAVE PÅ SVENSKE SKOVEJENDOMME !

PR. HA ..... 65.000 - 70.000 sek = 42.000-50.000 DKK


Austenborg Gods har flere ejendomme til salg i prislejet 1,3 mill/60 HA , 4,3 mill/94 HA, 8,2 mill/186 HA, 9,1 mill/228 HA, 9,75 mill/518 HA, 12,4 mill/280 HA - DKK.
Gode jagt og skovejendomme med stort potentiale - der sælges via bud med ovennævnte som min priser.  Vi beder os kun om seriøse henvendelser vedr. ejendomsrådgivning og salg.

En fantastisk lav pris for produktions skovejendomme i Sverige.
Modsat Danmark er der virkelig tale on en forrentning af egenkapitalen på svenske ejendomme - især store ejendomme med skov til den højteknoligiske papir, energi og savværksproduktion, der betaler gode priser i forhold til i Danmark, hvor skov er som en kolonihave og overskud er kun beregnet på stigende priser. Sverige har alle betingelserne for fornuftig skovdrift.
 

Køb og salg af svenske skovejendomme har stor interesse i disse år. Gennem mange år har vi fulgt markedet, der giver grundlag for en god og langsigtet investering. Vi har skove i områderne, der har interesse for danskere, og vort grundlag for rådgivning bunder i praktisk ejerskab og drift af svensk skov. 

Der er mange spørgsmål der opstår løbende inden købet er på plads.

Vi rådgiver om muligheder, investeringer, økonomi, skat, genplacering af ejendomsavancer, priser, skovselskaber, financiering m.m.

Ofte er prisen svær at fastsætte på forhånd da ejendommene sælges ved tilbud, hvilket forvirrer, men har til hensigt at give sælgeren højeste pris - hvilket jo er rimeligt nok.
Det kan være svært at vurdere skovtypen, kubikmeter, skovbrugsplaner, bonitet, placering, værdi på kort og lang sigt.

Vi rådgiver dels fra egne erfaringer, men kobler også gerne eksterne rådgivere på som revisorer, skovselskaber og advokat. Ejendomsmæglerne har pligt til at være begge parters uvildige rådgiver, men næsten alle ejendomme sælges med en friskrivningsklausul, således man køber uden direkte mulighed for at klage bagefter over handlen. 
Vor rådgivning er uvildig og har til hensigt at hjælpe Dem som køber eller sælger af svensk ejendom til at træffe en fornuftig og god beslutning, der er i harmoni med faktiske forhold på markedet.
Især køber bør overveje de økonomiske konsekvenser for fremtiden, det er ikke altid at omkostningerne standser ved renter og afdrag, men pasning i fremtiden kan være en stor omkostning. 

Rådgivning:
R-1
Gennemgang af ejendommens beskrivelse, uden besigtigelse, kort rådgivning i forhold til pris og markedssituation.
R-1   kr. 1500,-

R-2
Ovenstående R-1 + økonomisk vurdering af indtægter/udgifter i op til 10 år efter skovbrugsplanen.
R-2   kr. 3000,-

R-3
R-1 + R-2 + besigtigelse af ejendommen i Skåne, Halland, Blekinge, Småland, vurdering på pladsen samt forhåndsvurdering af skovplans overensstemmelse med faktiske forhold.
R-3   kr. 8500,-

   
R-4
R-1 + R-2 + R-3 + fuldstændig gennemgang af ejendommen med udefrakommende skovkonsulenter med henblik på skovplanens indhold, hugningsklasser og økonomi. ejendomme 0-150 HA, rapport 
R-4   kr.   15000,-
 
R-5
Løbende rådgivning under købs og salgsproceen - time basis.
750,-


Ovenstående priser er excl. moms, DKK - der er fradragsberettiget på købesummen og over driften. Beløbet vil blive faktureret forud for rådgivningen.
Hvad er skoven værd ?

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.01 | 03:40
LINKS -JAGT har modtaget 1
26.01 | 03:36
FOTO har modtaget 1
25.01 | 18:06
SKOV-TIL-SALG.DK har modtaget 2
21.01 | 08:37
URFUGLE & TJUR har modtaget 2
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE