AUGUSTENBORG JAGT & TEAM BUILDING

En bred vifte af muligheder Bukkejagt, vildsvin, elg dåvildt - Jagt Ferie Natjagt Drivjagt Firmaevents Fisketure - Kultur i det gamle Danmark Kursus - personaleudvikling Salgskurser - effektivitetstræning Survival dage og overlevelses kurser Karate Camp - Styrke, udholdenhed, tradition Undervisning af sortbælte instruktør Off-Road med bilen - Limousine-kørsel En bred vifte af muligheder i Sverige skønne natur med professionelle

Augustenborg-Mellankärr 290 kg - Sveriges største vildsvin.

JAGT & NATUR UDLEJES

Augustenborg Skov, Jagt og Landbrug omfatter mere end 3500  tdr. land, hvor vi tilbyder revirer (alt dog udlejet i 2018) eller  korttidsjagt, bukkejagt og natjagt på vildsvin samt dagjagter op til 12 jægere. 

Fra vort landbrug i Polen har vi gode forbindelser og relationer til 40.000 tdr.  statsskovjagt på toprevirer - vi arrangerer til rimelige priser, dog kun kvalitet i top på bukke, kron, då og vildsvin - dette kan kombineres med golf i høj standard, selvfølgelig om sommeren.


se live film om Augustenborg på 

https://vimeo.com/257385553
J agt til fast pris uden overraskelser


Yderligere info

AUGUSTENBORG 

szabad@jilas.dk 

0045-28459611

0045-49139611

0046-45150045
    
.   

 


Bukkejagt 2018 book nu !

3 DAGES JAGT INCL. BUK ELLER SVIN UANSET STØRRELSE pr. jæger 5400,-


AUGUSTENBORG REVIR MED GOD BESTAND ÅBEN SKOV, NYPLANTNINGER, BLANDET SKOV I KUPERET REVIR, TÅRNE OG STIGER, GOD PÜRCH, PÜRSCH OG NATJAGT OG FINT HYGGELIGT JAGT HUS.

1-12 personer  JAGT OG OPHOLD - KURSUS, KUNDEPLEJE, PERSONALE UDVIKLING. (større arrangementer også muligt.)

JAGT, GOLF, FISKERI, VANDRETURE 

Bukkejagt 16 /8 - 1/10-2017 - BEGRÆNSET PLADS

Natjagt på vildsvin - hele året 

Drivjagter Klovvildt oktober-november-december-januar 


TEAM-BUILDING &   

SALGSMØDER    

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder med aktiviteter, kurser eller ferie.. 

Bukjagt, vildsvin, elg, dåvildt - 

Jagt  Natjagt Drivjagt Familiejagt 

Ny jæger, jagtleder kursus  

Fisketure - 11000 HA sø 

Kultur i det gamle Skåne-Danmark 

Kursus - personale udvikling 

Salgskurser -  effektivitettræning

Survival dage og overlevelses kurser

Karate Camp - Styrke, udholdenhed, respekt og tradition med karate

Undervisning af sortbælte instruktør  

Off-Road med bilen - Limousine-kørsel 

Team building.

LÆG SAMMEN OG FÅ EN SKØN OPLEVELSE I SVERIGE - DER OPBYGGER, UDVIKLER OG FÅR DIG OG DINE MEDARBEJDERE TIL AT YDE DET OPTIMALE MED LETHED.   

Skab stærke relationer med jeres kunder og medarbejdere via fælles oplevelser. Styrk de kollegiale bånd og loyaliteten eksternt og internt, og lad os arrangere et event for dit firma. Der er mellem jagt oplevelserne   rig mulighed for salgs møder, produktinformation og aktiviteter.   

6-12 personer (også flere) pro person fra 1800,- incl. en overnatning.

Vi kan arrangere helt "down to ground" oplevelser med bål, natjagt og offroad tur til eksklusive værelser med super forplejning og kok. Alt er muligt.

Vi skræddersyr virksomhedens ønske. Op til 6 mand på natjagt (2 og 2 sammen i tårn efter vildsvin), drivjagter 8-12 personer i de kolde måneder eller pürch oplevelser.

Mulighed for rundtyr i Skåne i Bentley & Rolls-Royce klassikere forudgående booking, go-cart ture, golf på 3 baner, off-road med din bil, kano og fisketure.   

Du kan også melde dig på en drivjagt med 2-3-4 gæster sammen med hyggelige jægere både danske og svenske - en relations hyggetur.

   


Drivjagt

November - december - januar

10 mand 18.000 alt incl.

Ingen trofæafgifter - Svin, elg, då og råvildt. Hør nærmere,  
JAGT I SVERIGE

- ER JAGT ÅRET RUNDT !!!

Augustenborg udlejer kun vore egne jagtrevirer og skove i Sverige på  mere end 3500 tdr. land jagt, skov, mose og landbrugsjord. 


Tag på skøn ferie i Sverige - vi skræddersyr fra 3 dage til 3 uger med eller uden jagt og fiskeri ...


HUSK - RESERVER I GOD TID SÅ ER DU SIKKER PÅ BUKKEJAGT, DRIVJAGTER, ARRANGEMENTER, OG VI HAR KUN BEGRÆNSEDE PLADSER OG JAGTER.


Stærk råvildt bestand på Mellankärr.

AUGUSTENBORG
tilbyder 

se film https://vimeo.com/257385553
TEAM BUILDING PR. DAG 
FRA 1800,-  
KURSER FRA 4-16 PERSONER 

med flg. kombinationer:

Salgs og kundemøder

Jagt  Natjagt Drivjagt  

Fisketure - Kanoture - Golf - 3 baner

Kultur i det gamle Skåne-Danmark 

Kursus - personale udvikling 

Salgskurser - effektivitet  træning

Survival dage og overlevelses kurser

Karate Camp - Styrke, udholdenhed, klassisk tradition - 4 dan.  

Undervisning af sortbælte instruktør.  

Off-Road med 4x4 - Limousine-kørsel 

En bred vifte af muligheder i Sverige skønne natur med professionelle  

 


Dagjagter - kort tidsjagter

Natjagt fra jagttårn - velbesøgte pladser  - vildsvin 

3 nætters jagt med overnatning i dejligt jagthus
DKK 5400
En gris - uanset størrelse  incl.           

eller 

VILDSVIN I MAJSMARK 

2-3 dage efter ønske...


ELGJAGT

PR. DAG PR. JÆGER  1800,-                  


AUGUSTENBORG

https://vimeo.com/257385553

Augustenborg Gods omfatter mere end 3300 tdr. land jagt, land og skovbrug, hertil yderligere 3600 tdr. land elgkvoter på tilstødende  områder. 

Jagtrevirer der udlejes er Lindehult, Store Skarasjö, Visslemyr, Blackatorp, Skogsby og Mellankärr, Svängsta, Augustenborg, Jelnia med arealer fra 120 til 1036 tdr. land. P.t. er alt udlejet.

Over 100 fugle og vildt arter træffes i vore skove, marker og på vore fredede moser og med et utal af sjældne vækster, søer, åer og bække, svampe og vildt som elg, kronvildt, dåvildt, råvildt, vildsvin, bæver, grævling, odder, sjældne insekter og sommerfugle, ænder, gæs, tjur, urfugl, snepper flere arter du ikke kan nedlægge i andre lande p.g.a. fredning. Vi arbejder varsomt i skovene med biologisk naturlig mangfoldighed, der ikke kun er et øjebliksbillede, men et langsigtet mål for vore ejendomme.  

     

På Augustenborg drives jagten med få udlejningsjagter, natjagt på vildsvin og bukkejagt. Vi tilpasser jagten således jagttrykket er minimalt for vildtet.
Vi ser gerne trænede, men lige så gerne uøvede jægere der har brug for lidt råd og vink før og under jagten - erfaringer kan man ikke få nok af på jagt, og hver jagt giver nye oplevelser. 


Augustenborg har landbrug på ca 1000 tdr. land i Sverige og Polen. Skov og skovbruget på yderligere 1250 tdr og ca 1000 tdr. mosebrug med tørveudvinding samt jagtvæsen. 

Augustenborg leverer massetræ til papir, brænde, energiflis og tømmer til sav og kraft varme værker.
Jagtvæsnet drives dels med udlejning og langtidsleje til konsortier og enkeltpersoner, samt jagt med dag og kortids udlejning med overnatning for jægere og turister fra Danmark, Tyskland, Holland, Norge og Sverige.  
Landbrug. Maksimal økologisk drift på naturens præmisser med hensyn til vildt og skoven biologiske variation - mindst 30 % af vort areal er udlagt til urørt natur.
Mosebrug - tørv og rådgivning omkring tørve-produktion, mosedrift og udvinding af tørv. Salg af MCP & tørveprodukter til gartnerier, golfbaner, grise og kylling produktion og heste strøelse. Svenske blok tørv er verdens bedste.

Vore ejendomme har fiskerettigheder i bl..a Finjasøen, Store Hindsjö, Store Skäresjö, flere åer og egne 5 små søer -  krebs, laks, gedder, sandart og mange andre ferskvandsfisk plus vi ligger i køreafstand til Pukkaviken et af Europas bedste laksevande. Sverige byder på enorme mængder af hyggelig turisme, søde naboer og fremragende naturoplevelser.


Vore jagtrevirer tilhører alle Augustenborg, og ligger tæt på Danmark. Det er nye oplevelser og jagt end de vanlige - det er den store natur og mere jagt på vildtets betingelser, og stiller krav til jægeren, men altid under afslappede forhold med hygge både for den øvede, men meget gerne også for de mindre trænede. 

Udlejning af torp og bygninger.
Augustenborg har 29 huse og bygninger, der benyttes til mange formål. Udlejning til turister, jægere og familier, der kan lide ferie med naturen som tema med jagt, fiskeri, golf og badeture i Skåne og Småland. Opmagasinering af  campingvogne, landbrugsmaskiner, ting og biler samt andet i vore forskellige bygninger.

Velkommen til Augustenborg

szabad@jilas.dk


Yderlige information:
0045 49139611 Godskontor
0045 28459698 
Skov, landbrug,  skytte & Jagt
0045 24623259 Administration
0046 45150045 Hovedbygning
info film:
https://vimeo.com/257385553

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.05 | 01:44
FILM OM AUGUSTENBORG har modtaget 2
13.01 | 13:48
LINDEHULT BILLEDER har modtaget 5
06.01 | 12:31
SKOV-TIL-SALG.DK har modtaget 1
03.11 | 19:05
FOTO har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE